EL CELLER DEL PERNIL
El Celler del pernil porta més de 40 anys oferint qualitat i tradició. Els embotits i productes alimentaris estan elaborats de forma artesanal amb les millors matèries primeres.
Joan Grau i Seris, reconegut com a mestre artesà pel Departament d’Agricultura Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, per la seva llarga trajectòria i creativitat, inicià el seu projecte comercial al Mercat de la Estrella, al barri de Gràcia de Barcelona a l’any 1962 amb el nom de Cansaladeria i Xarcuteria J.Grau.
El productes que ofereixen són:
-Pernils
-Embotits
-Menjars preparats
-Formatges
-Vins
A més a més, ofereixen un servei exclusiu per a empreses del sector (restauració, xarcuteria, empreses alimentàries...)
Horari Comercial:
Dilluns de 17:00 a 20:00hs.
Dimarts a Divendres de 09:00 a 14:00h i de 17:00 a 20:00hs.
Dissabtes de 9:00 a 14:00hs.
C/ de Pi i Maragall, 71, baixos
Servei a domicili: No